Jacqueline Pedicure & Reiki Practitioner

Het Usui Systeem van Natuurlijk Genezen.

 

WatReiki piramide is Reiki

De volledige naam van Reiki is Reiki Usui Shiki Ryoho.
In het Nederlands: Het Usui Systeem van Natuurlijk Genezen.
De letterlijke vertaling van “reiki” is de kracht van de zon, oftewel universele levenskracht.
Reiki is de energie die wij dagelijks nodig hebben om te leven, om ons lichaam gezond te houden en de geest te ontwikkelen.

Wat is de kracht van Reiki

Reiki is een systeem van natuurlijk genezen.
Het door mij toegepaste Usui Systeem van Natuurlijk Genezen is eind 19e eeuw ontwikkeld om de mens in contact te brengen met de universele levens energie. De behandeling brengt een aantal processen op gang, waardoor het lichaam sterker, gezonder en natuurlijker wordt. Hierdoor worden oude emoties en problemen verwerkt. Verlichting van uw  geestelijke als lichamelijke klachten zijn al vrij snel merkbaar bij de meeste mensen.

De toepassingen van Reiki

Reiki is onder andere uitstekend geschikt om stress tegen te gaan.
Tijdens de behandeling voel je de stress van je schouders glijden.
Ook is bekend dat Reiki de manier is om de relatie met jezelf en met anderen te verdiepen, waardoor je meer uit het leven kan halen.

Daarnaast zorgt Reiki dat je de dagelijkse beslommeringen leert relativeren.
Zowel als het gaat om privé-zaken als in een hectische werksituatie.
Anderen hebben meer puur ‘fysieke’ redenen om een Reiki behandeling te volgen.
Vanwege een historie van jarenlange migraine, hoofdpijn, hernia, hoge bloeddruk, slecht slapen, angsten en fobieën is voor veel mensen de reden om de stap te zetten.

De essentie van Reiki

De essentie van Reiki is heel eenvoudig, de behandeling draait om de eenvoud van het doen. Reiki is geen vervanging van medisch handelen, dit kan niet genoeg benadrukt worden. Reiki is een uiterst zinvolle aanvulling, ga altijd eerst naar de dokter als je ziek bent.

De Reiki behandeling en de kosten

De behandeling duurt een half of een heel uur, volgens afspraak.
Reiki wordt soms (gedeeltelijk) vergoed door uw zorgverzekering. Het is altijd raadzaam om deze hierover vooraf te raadplegen.

INFO

Tijdens behandelingen wordt er geen telefoon beantwoord. Wanneer u op de voicemail uw naam en telefoonnummer achterlaat wordt u zo spoedig mogelijk teruggebeld. U kunt ook een mail sturen naar: jaquelinepedicure@planet.nl

CONTACT

Jacqueline Pedicure & Reiki Practitioner

Jacqueline Schulkes
Sieradenweg 85
1336 TB
Almere – Buiten
T: 06-44622927
E: jacquelinepedicure@planet.nl

LAATSTE NIEUWS

Jacqueline Pedicure & Reiki Practitioner

Klantgerichte behandeling van uw voeten, ontspannen sfeer, uitstekende resultaten, moderne professionele behandeling van schimmelnagels en andere voetproblemen, ontspannende en helende voetreflexmassage, nagelcorrectie m.b.v. sculpture gel, gelnagellak voor langdurige mooie nagels. Zowel voor diabetes en niet-medische indicaties