Jacqueline Pedicure & Reiki Practitioner

Het Usui Systeem van Natuurlijk Genezen.

Pedicure

Een reden om naar de pedicure te gaan is niet alleen voor veel voorkomende pijnklachten, maar ook omdat u uw voeten graag wilt laten zien, bijvoorbeeld in een open schoen, op het strand, sauna of zwembad.

Voeten van mensen met reuma of suikerziekte zijn vaak extra kwetsbaar en gevoelig, ik heb veel ervaring rondom deze problematiek.
Meestal komt u in aanmerking voor een vergoeding bij uw ziektekostenverzekeraar, hiervoor heb ik een contract met Rondom Podotherapeuten. Ik bespreek graag met u samen de mogelijkheden.

Nagelcorrectie

U hoeft zich niet langer te schamen voor uw teennagels. De door mij gebruikte NCM Sculpture Gel is het meest elastische kunststof voor revolutionaire cosmetische én medische teennagelcorrecties. Het geeft fantastische resultaten bij het corrigeren van bijvoorbeeld mycose, trauma en tunnels nagels. Uw teennagel wordt helemaal gerepareerd en gecorrigeerd, zodat u weer esthetisch mooie, goed verzorgde teennagels heeft.

Tevens wordt door deze behandeling met NCM Sculpture Gel de schimmel afgesloten van zuurstof én in combinatie met een speciale tinctuur geeft dit een verbluffend resultaat. De gezonde nagel kan weer op een natuurlijk manier aangroeien, zonder dat u schadelijke tabletten hoeft te slikken!

Gelnagels

Als u  uw nagels laat behandelen met gekleurde gel nagellak, heeft u hier tot 6 weken lang plezier van! U kunt dus deze zomer ook op slippertjes lopen en met mooie gelakte nagels het strand op.

 

Leuke weetjes.

Last van zweetvoeten? Wissel dagelijks van schoenen want deze hebben ongeveer 24 uur nodig om te drogen. Wat ook helpt: gebruik weinig koffie, alcohol en scherpe kruiden.

Wist u dat uw voet 28 botjes heeft? In totaal heeft u 56 botjes in uw beide voeten. Het zijn de talloze gewrichtjes die met spieren en banden voor de bewegelijkheid van uw voeten zorgen en u “opvangen” als u loopt.

Wist u dat meisjesvoeten eerder stoppen met groeien dan de voeten van jongens. Bij meisjes is dit rond hun twaalfde, bij jongens rond hun vijftiende levensjaar.

Wist u dat vrouwen vier keer zoveel voetproblemen hebben dan mannen. Een van de oorzaken hiervan is….. het lopen op te hoge hakken.

Wist u dat uw voeten zijn s’ochtends slanker dan aan het einde van de dag. Als u goed passende schoenen wilt, kunt u die dus het beste aan het einde van de dag kopen.

Wist u dat het te kort knippen van de teennagels vaak een oorzaak is van ingegroeide nagels.

Wist u dat indien u uw voeten elke avond insmeert in met een verzorgende crème, uw voeten niet alleen zacht en soepel aanvoelen, uw sokken of panty’s gaan ook veel langer mee.

Wist u dat voetschimmel te voorkomen is? Droog uw voeten altijd goed af, vooral tussen de tenen. Draag altijd badslippers in openbare ruimtes, zoals zwembaden en sauna’s, maar ook in de doucheruimtes van uw sportclub.

Wist u dat sommige mensen zich schamen voor hun voeten? Dat is nergens voor nodig. Ik verzorg alle voeten, in alle soorten en maten. Van jong tot oud, van meiden en jongens, van mannen en vrouwen. Maak een afspraak en u loopt weer op wolken!

INFO

Tijdens behandelingen wordt er geen telefoon beantwoord. Wanneer u op de voicemail uw naam en telefoonnummer achterlaat wordt u zo spoedig mogelijk teruggebeld. U kunt ook een mail sturen naar: jaquelinepedicure@planet.nl

CONTACT

Jacqueline Pedicure & Reiki Practitioner

Jacqueline Schulkes
Sieradenweg 85
1336 TB
Almere – Buiten
T: 06-44622927
E: jacquelinepedicure@planet.nl

LAATSTE NIEUWS

Jacqueline Pedicure & Reiki Practitioner

Klantgerichte behandeling van uw voeten, ontspannen sfeer, uitstekende resultaten, moderne professionele behandeling van schimmelnagels en andere voetproblemen, ontspannende en helende voetreflexmassage, nagelcorrectie m.b.v. sculpture gel, gelnagellak voor langdurige mooie nagels. Zowel voor diabetes en niet-medische indicaties