Jacqueline Pedicure & Reiki Practitioner.

Allereerst wil ik iets over mijzelf vertellen.
In 1994 heb ik mijn diploma Pedicure behaald en heb sindsdien vele cursussen gevolgd, waaronder het certificaat Diabetische voet. U kunt mij terugvinden op de website van het kwaliteitsregister voor pedicures: kwaliteitsregisterpedicures.nl.

Reiki practioner (behandelaar)
Naast mijn werk als pedicure ben ik tevens bevoegd Reiki Practitioner (behandelaar) in het traditionele Usui systeem. Dit Reiki certificaat heb ik behaald bij het Nederlof Centrum-Reiki in Amsterdam. Mijn praktijk is aangesloten bij Reiki Ryoho en de Reiki Alliance. Voor meer informatie kunt u terecht op de website van reikiryoho.nl.

Na ongeveer 10 jaar ambulant te hebben gewerkt, heb ik een praktijkruimte gevonden om daar mijn werkzaamheden uit te voeren. Ik ben gestart in Almere-Buiten, daar was ik gevestigd in een praktijk samen met een nagelstudio.

Almere-Muziekwijk
Inmiddels ben ik sinds 2008 gevestigd in mijn huidige zelfstandige praktijk in Almere aan de rand van de Muziekwijk in de Youri Egorovweg. De praktijk is makkelijk bereikbaar zowel met het openbaar vervoer als met de auto. Er is voldoende parkeergelegenheid.

Nagelcorrectie

Sinds 2015 ben ik geschoold in het aanbrengen van Sculpture gel, hiermee kunnen beschadigde schimmel- of traumanagels weer worden hersteld. Hierdoor hoeft niemand zich te schamen voor aangetaste nagels. Door de sculpture gel wordt de natuurlijke vorm van de nagel hersteld en als deze ook nog gelakt worden, is er van de oorspronkelijke beschadiging niets meer te zien.  Tevens is dit een mooie techniek om schimmelnagels te behandelen. Doordat de schimmelnagel helemaal wordt afgesloten en behandeld met een speciale tinctuur, geneest de nagel sneller.  Dit is dus zowel een cosmetische als medische behandelmethode met verbluffende resultaten.

Voetreflexologie

In 2017 heb ik de cursus voetreflexologie gedaan. Hierdoor kan ik via de drukpunten in uw voeten het hele lichaam ontspannen en genezen. Door druk op de reflexzones van de voet wordt de doorbloeding in het lichaam gestimuleerd, zodat de natuurlijke balans zich kan herstellen.

Jacqueline Pedicure & Reiki Practitioner

Klantgerichte behandeling van uw voeten, ontspannen sfeer, uitstekende resultaten, moderne professionele behandeling van schimmelnagels en andere voetproblemen, ontspannende en helende voetreflexmassage, nagelcorrectie m.b.v. sculpture gel, gelnagellak voor langdurige mooie nagels. Zowel voor diabetes en niet-medische indicaties

Perfectie van hiel tot teen